el-lleo-felic-2016

EL LLEÓ FELIÇ 5 desembre 2016 | Escola Municipal de Música de Premià de Mar
93 752 27 73 [email protected]

EL LLEÓ FELIÇ Heu p jugar we obtenir bons bons a online casino no deposit bonus keep what you win australia aquн ;.Virtually no perdis l'oportunitat de fer-te mйohydrates ric.

Amb les ranures en línia de mr.bet , s'ofereix a tots un nivell d'entreteniment increïble. Amb gràfics fantàstics, animacions increïbles, sons divertits i un joc increïble, les ranures en línia poden ser realment addictives. Aquest curs 2016/17 també estem realitzant l’activitat “El Lleó Feliç” per a tots els nens de 2n de les escoles de Primària de Premià de Mar.

L’activitat consisteix en un taller de piano de 30 min. en grups, i la posterior  narració musicada del conte  “El Lleó Feliç” .

Tots els nens que participen en l’activitat (entre 20 i 28 nens aproximadament) participen en els tallers de piano i en l’escenificació final.

L’activitat està conduïda per les professores del departament de piano de l’Escola de Música que han escollit efectes sonors i músiques per acompanyar el text del conte,  que està escrit per la Carme Bartolomé (professora de piano de l’Escola).

El professorat acompanyant de les escoles convidades i els pares, que també hi poden assistir, gaudeixen de tota l’activitat, tant a les aules de tallers com a la posterior escenificació.

Cada escenificació serà gravada en vídeo i s’editarà per a ser visionada des de la web de l’Escola de Música.

Un cop es contacta amb les escoles  de primària i aquestes en reserven la data per a l’activitat, s’entrega el text del conte a les escoles i es pot utilitzar per treballar a l’aula de música i a altres disciplines com a llengua, biblioteca o plàstica.

Aquest projecte és el quart any que es realitza i dóna continuïtat a la feina que es va iniciar amb el conte “El Peixet Beethoven” (de la mateixa autora).

Els objectius d’aquesta són activitat:

  • Facilitar un primer contacte dels nens amb un piano.
  • Incentivar la creativitat i l’expressió amb la música a través d’un teclat.

Donar a conèixer l’Escola de Música i el seu professorat.

Els tallers tindran lloc a l’auditori de l’Escola de Música els dies:

11 de gener a les 9.30 i 11.00 hores

16 de gener a les 9.30 hores

18 de gener a les 9.30 i 11.00 hores

15 de febrer a les 9.30 hores

NOTÍCIES DESTACADES

Leave a Comment