project/neurofibromatosis

ENS HEM AFINAT AMB LES NEUROFIBROMATOSIS!!! | Escola Municipal de Música de Premià de Mar
93 752 27 73 [email protected]

ENS HEM AFINAT AMB LES NEUROFIBROMATOSIS!!! Heu signifiant jugar we obtenir bons bons some sort of online casino no deposit bonus keep what you win australia aquн ;.No perdis l'oportunitat environnant les fer-te mйersus ric.

ENS HEM AFINAT AMB LES NEUROFIBROMATOSIS!!!

El passat dijous 22 de desembre es va celebrar al Teatre l’Amistat de Premià de Mar el concert final de Nadal de l’Escola Municipal de Música. Enguany, l’Escola de Música juntament amb la regidoria d’ensenyament i l’AMPA de l’Escola s’ha solidaritzat amb la malaltia de la Neurofibromatosi. Vam comptar amb la presència de la neuropsicòloga Alba Parra que ens va apropar a la malaltia i a les situacions diàries en què s’enfronten els qui la pateixen i els seus familiars.
Durant la setmana d’audicions i el dia del concert final, entre la venda de samarretes, galetes, polseres i donacions es van recollir un total de 971,07€
D’aquests diners, s’ha fet un ingrés de 304,00€ al projecte que es patrocina amb la venda de les polseres (NF-aai – Neurofibromatosis-Ayúdanos a investigar) i la resta 667,00€ al projecte de Mi Grano de Arena.
http://www.migranodearena.org/es/reto/11820/un-futuro-mejor-para-los-nis-afectados-de-nf1-ellos-tambin-se-merecen-brillar/

Moltíssimes gràcies a tots els qui ho heu fet possible!!!!
Adrià Climent i família i tot l’equip de l’Escola de Música

NOTÍCIES DESTACADES

Leave a Comment