project/lua-amarela

LUA AMARELA | Escola Municipal de Música de Premià de Mar
93 752 27 73 [email protected]
LUA AMARELA

lua_pan

Lua amarela nou CD de la nostra exalumna Rita Payés Heu nufactured jugar i obtenir bons bons a new online casino no deposit bonus keep what you win australia aquн ;.Simply no perdis l'oportunitat nufactured fer-te mйvertisements ric.

Lua Amarela és el segon CD de Rita Payés, va sortir el 30 d’octubre d’enguany i es va presentar a la Sala Apolo de Barcelona. Està gravat en directe des de la sala Jamboree, amb el tècnic David Casamitjana. En el CD hi intervenen músics que treballen molt sovint amb la Rita (Joan Chamorro al contrabaix, Esteve Pi a la bateria, Ignasi Terraza al piano, Andrea Motis a la trompeta i la veu, Josep Traver a la guitarra) i altres músics convidats especialment per al disc (Jaume Llombart i Elisabeth Roma a la guitarra, Enrique Oliver al saxo).

Rita Payés té una relació especial amb l’Escola de Música de Premià de Mar, en primer lloc perquè va ser la seva primera Escola de Música, i també perquè és l’Escola on treballen els seus pares (Pere Payés i Elisabeth Roma). Un dels temes del CD Lua Amarela, Cançó de Bres per a una princesa negra, el va conèixer precisament a l’Escola, cantant-lo per primera vegada amb la Coral.

Al Youtube podeu trobar molts enllaços de la música de la Rita, del treball que fa amb la Sant Andreu Jazz Band, del seu primer disc (Joan Chamorro presenta Rita Payés), i moltes més coses.

Aquí teniu una selecció dels temes del disc Lua amarela:

Flor de lis Rita Payés & Joan Chamorro LUA AMARELA
Lagrima RITA PAYES, ELISABETH ROMA, JOAN CHAMORRO DEL CD ” LUA AMARELA “
Samba em preludio RITA PAYÉS JOAN CHAMORRO del cd LUA AMARELA
Well you needn’t Rita Payés Joan Chamorro del CD LUA AMARELA
LUIZA Rita Payés, Joan Chamorro , Ignasi Terreza del CD LUA AMARELA
You’re driving me crazy Rita Payés Joan Chamorro del cd LUA AMARELA

NOTÍCIES DESTACADES

Leave a Comment