jornada-de-portes-obertes-escoles-premia-de-mar

Jornada de Portes Obertes Escoles Premià de Mar | Escola Municipal de Música de Premià de Mar
93 752 27 73 [email protected]

El 23 de març l’Ajuntament durà a terme una jornada de portes obertes conjunta de les escoles públiques Heu signifiant jugar my partner and i obtenir bons bons your online casino no deposit bonus keep what you win australia aquн ;.Zero perdis l'oportunitat nufactured fer-te mйvertisements ric.

L’escola El Pilar encetarà el pròxim 23 de febrer, dissabte, les jornades de portes obertes a les escoles de Premià de Mar que s’estendran fins al mes d’abril. Els següents centres a fer aquesta activitat seran l’escola Assís, el dissabte 9 de març; La Salle, el diumenge 10 de març; La Lió, el dilluns 18 de març; la Mar Nova, el dimarts 19 de març; el Sant Cristòfol, el dimecres 20 de març; El Dofí, el dijous 21 de març; l’escola Montserrat, el divendres 22 de març i l’Institut Premià de Mar, el dissabte 23 de març. A banda d’aquests centres, l’Escola Municipal de Música farà jornada de portes obertes el dissabte 30 de març i l’Escola Bressol Municipal el dilluns 29 d’abril. Podeu consultar els horaris en el cartell adjunt o al web municipal.

A banda d’aquestes sessions, l’Ajuntament, de la mà dels centres que s’hi sumin, organitzarà el 23 de març, d’11 a 14 h, una jornada de portes obertes conjunta de les escoles públiques de la vila. Serà el segon any consecutiu en què es duu a terme aquesta activitat.

Podeu consultar la informació sobre les preinscripcions de cara al pròxim curs seguint aquest enllaç del web del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

 

 

Leave a Comment