artardor

Artardor | Escola Municipal de Música de Premià de Mar
93 752 27 73 [email protected]

ARTARDOR al carrer de Sant Antoni Heu environnant les jugar i personally obtenir bons bons a new online casino no deposit bonus keep what you win australia aquн ;.Not any perdis l'oportunitat de fer-te mйvertisements ric.

Amb les ranures en línia de mr.bet , s'ofereix a tots un nivell d'entreteniment increïble. Amb gràfics fantàstics, animacions increïbles, sons divertits i un joc increïble, les ranures en línia poden ser realment addictives.

NOVA DATA DIA 17 DE NOVEMBRE

Hi haurà exposició d’obres de pintura, escultura, fotografia, passi de fotografies, Body paint en directe i diversos concerts. També, situat al carrer, hi haurà un piano cedit per La casa dels pianosFont & Roca  (#fontrocamusic),  que estarà a disposició de totes aquelles persones que el sàpiguen tocar. Els alumnes de l’Escola Municipal de Música, durant tota la tarda, aniran interpretant diverses obres musicals.

Tots els alumnes de l’Escola de Música que ho desitgin (no només pianistes) podran venir a tocar des de les 17 fins les 19h de la tarda. Us hi esperem!!

Leave a Comment